Kalendář akcí

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Holandská kuchyně – Slavink

6 března 2025 od 11:30 - 14:00

.

Holandská (nizozemská) kuchyně – Slavink

Slavink je holandský masový pokrm skládající se obvykle z mletého masa zvaného „půl na půl“ (polovina hovězího, polovina vepřového) zabaleného ve slanině a vařeného na másle nebo margarínu.

Slavink byl vyvinut v roce 1952 řeznictvím Spoelder v Larenu. Za tento výtvor slavinka získali ocenění. Termín „slavink“ se volně překládá jako hlávkový salát. Termín je zkratkou pro slagersvink, tedy „pěnkava“ připravená řezníkem („slager“).

Takže jak říkají v Nizozemsku,

Eek smakelijk!

 

Podrobnosti

Datum:
6 března 2025
Čas:
11:30 - 14:00